• تابلو
    • بر اساس موضوع
      • آبسترکت
      • حیوانات و پرندگان
      • گل و گیاه
      • مردم
      • زندگی
    • بر اساس سبک
      • رئالیسم
      • امپرسیونیسم
      • مدرنیسم
      • آبستره
      • مینیاتور
    • بر اساس اندازه
      • خیلی کوچک
      • کوچک
      • متوسط
      • بزرگ
      • خیلی بزرگ
  • عکس
    • بر اساس موضوع
      • آبسترکت
      • حیوانات و پرندگان
      • گل و گیاه
      • مردم
      • زندگی
    • بر اساس سبک
      • رئالیسم
      • امپرسیونیسم
      • مدرنیسم
      • آبستره
      • مینیاتور
    • بر اساس اندازه
      • خیلی کوچک
      • کوچک
      • متوسط
      • بزرگ
      • خیلی بزرگ
  • مجسمه
    • بر اساس موضوع
      • آبسترکت
      • حیوانات و پرندگان
      • گل و گیاه
      • مردم
      • زندگی
    • بر اساس جنس
      • چوب
      • سنگ
      • شیشه
      • گچ
      • فلزی
    • بر اساس اندازه
      • خیلی کوچک
      • کوچک
      • متوسط
      • بزرگ
      • خیلی بزرگ
  • هنر دستی
    • بر اساس نوع هنردستی
      • کیف
      • عروسک سازی
      • شمع سازی
      • خاتم سازی
      • ترمه
    • بر اساس سبک
      • رئالیسم
      • امپرسیونیسم
      • مدرنیسم
      • آبستره
      • مینیاتور
    • بر اساس جنس
      • چوب
      • سنگ
      • شیشه
      • گچ
      • فلزی
  • سازآلات
    • ساز ها
      • سنتور
      • ویولون
      • دف
      • دایره
      • نی
    • ساز ها
      • کمانچه
      • چنگ
      • سه تار
      • تار
      • طبل
    • ساز ها
      • پیانو
      • گیتار
      • گیتار الکتریک
      • ترومپت
      • تنبک
  • مقالات
    • دسته بندی مقالات
      • مقاله
      • خبر ایران
      • خبر جهان
      • فراخوان
      • تاریخ هنر ایران
  • آموزشکاه
    • آموزشگاه عکاسی ، نقاشی و هنرهای دستی
      • تهران
      • اصفهان
      • مشهد
      • شیراز
      • تبریز
    • آموزشگاه موسیقی و فیلم
      • تهران
      • اصفهان
      • مشهد
      • شیراز
      • تبریز
  • نمایشگاه ها
    • گالری در حال برگزاری
      • تهران
      • اصفهان
      • مشهد
      • شیراز
      • تبریز
    • گالری آماده برای اجاره
      • تهران
      • اصفهان
      • مشهد
      • شیراز
      • تبریز
  • مزایده
    • مزایده ها
      • مزایده تابلو
      • مزایده عکس
      • مزایده مجسمه
      • مزایده هنر دستی
      • مزایده ساز آلات
    • زمان برگزاری
      • 1 تا 5 هر ماه
      • 7 تا 11 هر ماه
      • 13 تا 17 هر ماه
      • 19 تا 23 هر ماه
      • 25 تا 29 هر ماه

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ششمين همايش ملي مالکيت ادبي و هنري: ناگزير به پيوستن به کنوانسيون هاي جهاني مالکيت معنوي هستيم

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 • 1820 بازدید کننده • گروه مقاله

به گزارش گالري آنلاين به نقل از مرکز روابط عمومي واطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، «علي جنتي»، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز در ششمين همايش ملي حقوق مالکيت ادب يهنري و حقوق مرتبط در مرکز همايش هاي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران با بيان اين مطلب گفت: نويسنده اي که اثري را با زحمت بسياري خلق مي کند به طور قطع برايش حقوقي ايجاد مي شود که ديگران نبايد به آن تجاوز کنند و اثرش را منتشر کنند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از مرکز روابط عمومي واطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، «علي جنتي»،  وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز در ششمين همايش ملي حقوق مالکيت ادب يهنري و حقوق مرتبط در مرکز همايش هاي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران با بيان اين مطلب گفت: نويسنده اي که اثري را با زحمت بسياري خلق مي کند به طور قطع برايش حقوقي ايجاد مي شود که ديگران نبايد به آن تجاوز کنند و اثرش را منتشر کنند.

وي افزود: يکي از مسايلي که امروز با آن مواجه هستيم موضوع کتابسازي است. در سال گذشته ٨٠ هزار عنوان کتاب به چاپ رسانيديم که برخي از آنها چاپ اول بود ولي در عين حال همچنان با پديده کتابسازي مواجه هستيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به آثار شهيد مطهري ادامه داد: برخي آثار اين شهيد بزرگوار را برخي از افراد با نام جديد و جداگانه به انتشار کتاب ديگري کرده اند. چيزي که متعلق به بنيادي است که به اسم و نام شهيد مطهري پايه گذاري شده توسط ديگران مورد دستبرد قرار مي گيرد بنابراين بايد با اين نوع کتابسازي ها مقابله کرد.

وي افزود: در حوزه ساير آثار هنري و فرهنگي هم شاهد اين مساله هستيم. برخي از فيلم هاي سينمايي که مدت ها براي ساخت و توليد آن زحمت کشيده شده است و هزينه هاي بسياري براي آن صرف شده، در سطح جامعه منتشر مي شوند و تمام زحمات تهيه کنندگان اين آثار را به هدر مي دهند.

جنتي گفت: درحوزه موسيقي هم به همين شکل است. امروز دنيا تبديل به يک دهکده جهاني شده است و ما مي توانيم با يک کليک با فردي در آن سوي مرزها تماس بگيريم و در واقع بزرگراهي ايجاد شده است که همه در آن سير مي کنند.

وي افزود: برخي داده ها و اطلاعات وجود دارد که افراد آن را در فضاي مجازي و پايگاه هاي اطلاعاتي قرار مي دهند تا ديگران بتوانند از آن استفاده کنند و اين به گونه اي به نفع ماست اما برخي آثار وجود داردکه بايد حقوق آنها محفوظ بماند و نبايد افراد به خود اجاره بدهند که سايت ها را هک کنند و اين آثار را بدون حفظ حقوق خالقان آن منتشر کنند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: خالقان آثار فرهنگي و هنري از جمله نويسندگان، هنرمندان و ... آثار خلق شده خود را مانند فرزند خود مي دانند نبايد با عدم رعايت حقوق ادبي و هنري آنها اين فرزند را از آنها گرفت.

وي افزود: امروز تقريبا همه آثار مکتوب و تصويري و ... در فضاي مجازي مورد استفاده است و بسياري از کتاب ها در کتابخانه هاي بزرگ دنيا با آن ها دسترسي دارند و با پرداخت هزينه اي کم مي توان آنها را دانلود کرد. آثار صوتي هم به همين شکل است و مي توان با پرداخت هزينه هاي اندک به راحتي و با حفظ حقوق ادبي و هنري پديدآورندگان آن به آنها دسترسي داشت.

جنتي با اشاره به راه اندازي سامانه نمايش درخواستي در سال گذشته گفت: در اين سامانه بسياري از فيلم هاي سينمايي قابل پخش بارگذاري شده است  و به راحتي و با پرداخت هزينه اي اندک مي توان به فيلم هاي مورد دلخواه دسترسي داشت.

وي افزود: در اين سامانه بسياري از افراد که تهيه کنندگان اين فيلم ها هستند و هزينه ي بسياري را هم در توليد فيلم خود صرف کرده اندآثار خود را در اين سامانه قرار داده اند و بسياري هم به عنوان تجميع کنندگان اين آثار نيز هزينه اي را صرف کرده اند. بنابراين ما شرعا و عرفا مجاز نيستيم که اين آثار را بدون حفظ حقوق پديدآورندگان آن مورد استفاده قرار دهيم.

جنتي تاکيد کرد: در فضاي مجازي کشور دچار خلا قانوني بود و نمي شد از حقوق پديدآورندگان آثار به خوبي دفاع کرد ولي خوشبختانه با همکاري وزير دادگستري و ساير همکاران لايحه خوبي در اين زمينه تهيه شد که در حال حاضر در مجلس است و اميدوارم در مجلس جديد تصويب و ابلاغ شود زيرا مي تواند راهي براي دفاع از حقوق پديدآورندگان در فضاي مجازي باز کند.

وي ادامه داد: مساله ديگري که امروزه با آن مواجه هستيم موضوع پيوستن به کنوانسيون هاي بين المللي در حوزه مالکيت معنوي است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات را موظف به انجام پژوهش ميداني در اين باره کرده تا پيگيري کند که چقدر از آثار خارج از کشور در کشور ما استفاده مي شود و همين طور چه ميزان از آثار ما در خارج از کشور مورد استفاده و بهره برداري قرار مي گيرد.

جنتي گفت: ما ناگزير هستيم که به کنوانسيون هاي بين المللي در حوزه مالکيت معنوي بپيونديم زيرا در دنياي به هم پيوسته امروز زندگي مي کنيم و نبايد خود را تافته جدا بافته بدانيم و خود را کنار بگيريم. با پيوستن به اين کنوانسيون ها مي توانيم از حقوق ادبي و هنر يآثار خود در جهان دفاع کنيم.

وي افزود: بسياري از فيلم هاي سينمايي و اثار موسيقايي ما در شبکه هاي ماهواره اي فارسي زبان به صورت غير مجاز پخش مي شوند و ما بايد بتوانيم از حقوق پديدآورندگان آنها دفاع کنيم و راه اين دفاع هم پيوستن به کنوانسيون هاي جهاني در حوزه مالکيت معنوي است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: اگر در کشور، قوانين موجود در حوزه مالکيت معنوي آثار را هم رعايت کنيم لازم است دستگاه هاي قضايي از اين موضوع حمايت کنند زيرا بدون حمايت آنها نمي توانيم از حقوق پديدآورندگان آثار فرهنگي و هنري دفاع کنيم.

جنتي در پايان بهره گيري از نظرات و پيشنهادات کارشناسي شده دانشجويان، متخصصان و کارشناسان حوزه حقوقي را در حمايت از مالکيت معنوي و دفاع از حقوق پديدآورندگان آثار ادبي و هنري ضروري دانست.

منبع : گالری آنلاین


برچسب ها
،
  • مهلت تست 14 روزه

  • امتیاز دهی به آثار

  • آثار برتر

  • تخفیف های دوره ای

  • خرید اینترنتی

  • تمامی کارت های شتاب

    درباره گالری ها
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • پرسش های متداول
    راهنما
  • راهنمای ثبت اثر
  • راهنمای خرید اثر
  • راهنمای بازگرداندن اثر
  • راهنمای پرداخت
    محصولات
  • تابلو
  • عکس
  • مجسمه
  • هنر دستی
  • سازآلات
  • support@galleriha.com
  • 09127036690
  • logo-samandehi
    گالری ها ( galleriha ) اولین سایت تخصصی خرید ، فروش و مزایده آثار هنری می باشد که محیطی را فراهم آورده است که هر هنرمند با هر توانایی و بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای آثار خود را به تمام بازدیدکندگان سایت در تمام ایران نشان دهد . محیطی با گرافیک منحصر به فرد و کاملا تخصصی فراهم شده است تا این کار به بهترین نحو خود انجام شود . گالری ها در زمینه های تابلو ، مجسمه ، عکس ، هنر دستی و سازآلات فعالیت دارد و در هر دسته بندی می توانید از روی موضوع ( آبسترکت ، حیوانات و پرندگان ، گل و گیاه ، مردم ، زندگی و ... ) ، سبک ( رئالیسم ، امپرسیونیسم ، مدرنیسم ، آبستره ، مینیاتور و ... ) ، اندازه ( خیلی کوچک ، کوچک ، متوسط ، بزرگ و خیلی بزرگ ) ، تکنیک ، جنس ، نوع ارجینال کار ، مکان مناسب ، قیمت و رنگ در میان آثار ثبت شده جستجو کنید . همچنین در سایت می توانید آموزشگاه های مختلف ( آموزشگاه عکاسی ، نقاشی و هنر دستی یا آموزشگاه موسیقی و فیلم ) را در شهر خود پیدا کنید و اطلاعات راجع به آن را مشاهده کنید و یا آموزشگاه خود را ثبت کنید . همچنین می توانید اطلاعات مربوط به گالری های در حال برگزاری یا گالری های آماده برای اجاره را نیز پیدا کنید یا ثبت کنید . قسمت اخبار ( مقاله ، خبر ایران ، خبر جهان ، فراخوان ، تاریخ هنر ایران ) را نیز می توانید مطالعه نمایید . و بزرگترین ویژگی سایت خرید وفروش از طریق مزایده می باشد . تمامی امکانات سایت رایگان می باشد . در سایت ثبت نام کنید تا در زمینه هنر با ما همراه باشید .
    تمامی حقوق این سایت متعلق به گالری ها می باشد

    طراحی وب سایت و سئو : مرکز طراحی وب زئوس